Cementech

Betonmengmachines

Ready-to-mix beton op locatie.

CemenTech is een Amerikaans bedrijf gespecialiseerd in het maken van betonmix voertuigen. Zij bieden een hightech alternatief voor de tradionele stortklare betonwagens. Deze technologie biedt u een totale betonoplossing in één machine. De M serie van CemenTech maak beton per batch, meet, meng en giet óp de bouwplaats. Vergroot de werkcapaciteit met de veelzijdigheid van een volumetrische betonmixer. Zo heeft u elke keer een exacte betonmix en nauwkeurige metingen.
 
Reis naar meerdere klanten die verschillende betonmixen nodig hebben zonder terug te keren naar de fabriek! Maak u geen zorgen over hete ladingen, maar elimineer in plaats daarvan overschrijdingen en tekorten om de uptime en winst te verhogen.
 

Mix Master International is de officiële Nederlandse dealer van CemenTech. 

Cementech nederland

VOordelen cementech mixers

 • Maak eenvoudig verschillend betonmixen
  Bedien uw klanten met verschillende betonmixen zonder terug te keren naar de fabriek.
 • Non-stop werking
  Ongeacht de weersomstandigheden, het werk kan altijd doorgaan. Dit omdat de materialen altijd tegen de natuur elementen zijn beschermd.
 • Minder arbeidsintensief
  Mengen en pompen vindt continu en automatisch plaats. 
 • Beste kwaliteit betonmix
  Produceer vers, maximaal sterk en volumetrisch beton voor elk type klus.
 • Verlaag uw kosten
  Produceer tegen bijna de helft van de kosten van conventionele kant-en-klare mix.

Cementech

M SERIES

Mix Master International is dé officiële Nederlandse importeur voor de mobiele betonpompen van CemenTech.

De M-serie is het paradepaardje van CemenTech op het gebied van mobiele betonpompen. Het is 's werelds meest betrouwbare betonmixer met een bewezen staat van dienst op het gebied van uitstekende prestaties, veelzijdigheid en duurzaamheid. 

MEER INFO
Cementech nederland

MEER INFORMATIE OVER ONZE PRODUCTEN?

Betonmixers van CemenTech brengen bewezen flexibiliteit en stabiliteit op de mobiele mixermarkt met meer dan vier decennia ervaring in het werkveld. Onze verkoopadviseur kan u de meest geschikte oplossing voor uw operationele vereisten voorstellen.

Neem contact op