Overmat A Serie 

 

Automatische mixer voor het mengen en verpompen van lichtgewicht ondervloeren en voorgemengde vloeibare dekvloeren

Download de brochure
overmat-serie-a-eps.jpg

Dé machine voor lichtgewicht ondervloeren

De A serie een mortelmenger waarmee lichtgewicht ondervloeren kunnen worden gestort. Zonder gedoe en met totale precisie.
 
Door de veelzijdigheid en de volledige automatisering van deze mixer kan de operator mengsels maken voor isolatiebereik. Van 100% schuim tot 100% lichtgewicht stoffen, en alle verhoudingen daar tussenin.
 
Dankzij de dubbele mengtank achterin doseert het systeem alle componenten in de eerste mixer. Mengt ze vervolgens in de tweede mixer en voegt naar behoefte het schuim toe in de derde (statische) mixer.
 
Het hele proces wordt constant gecontroleerd door de boordcomputer, waardoor een constante kwaliteit wordt gegarandeerd via een reeks closed-loop controles. Alle bedrijfsparameters worden via de computer ingesteld en vervolgens constant in realtime gecontroleerd en gecorrigeerd, wat een onverslaanbare productconsistentie garandeert.
 
Alle productie kan worden gecertificeerd en de gegevens zijn toegankelijk via een online archief. Aangezien elke afzonderlijke mix wordt geregistreerd en opgeslagen in het geheugen van het systeem, stelt dit zelfs de meest veeleisende klanten tevreden.

Beschikbare modellen


Vrachtwagen uitvoering:

  • MSA 15 A PTO
  • MSA 22 A PTO
  • MSA 13.9 A PTO
  • MSA 20 PB PTO
  • MSA 20 A M PTO

 

Bekijk volledige brochure

MEER INFORMATIE OVER DE  – A SERIE?

Kiezen voor Overmat betekent dat u vertrouwt op een team van professionals die praktische, efficiënte en betrouwbare oplossingen voorstellen die leiden tot groei, aanzienlijke besparingen in tijd en geld en een hogere kwaliteit van uw werk.
Wij adviseren u graag. 

Neem contact op