Cementech M serie

Dé nr 1 betonmixer voor de beste mix op locatie. Grote en kleine batches!

 

Download de brochure
Cementech nederland

Control your concrete!

Ruim 30 jaar geleden ontstond de behoefte in de Verenigde Staten waar afstand tussen Betoncentrale en afnemer vaak te groot zijn om met traditionele transportmixers te overbruggen.

Nu in Nederland, waar bereikbaarheid vanwege verkeersproblemen of just in time delivery steeds meer aan de orde zijn is deze mobiele beton centrale dé oplossing voor elke betonproducent.

Bijkomend voordeel van deze productiewijze is natuurlijk dat het betonproduct altijd “vers”geproduceerd wordt én in juiste gewenste hoeveelheid zodat er ook nooit verpilling ontstaat.

 
CemenTech heeft meer dan vier decennia aan innovatie en ervaring in mobiele betonmixers. De M-serie brengt flexibiliteit en stabiliteit en is de meest populaire machine.
 
De belangrijkste toepassingen voor de M-serie voldoen aan alle DOT-normen en omvatten algemeen beton, prefab, vloeibare vulling, doorlatend, snel verhardend en dekbeton. Deze serie heeft verschillende opties om elke klus te klaren: pneumatisch vullen, droge kleur, vloeibare kleur, vezelhakker en latex.
 
Elke oplossing van CemenTech wordt geleverd met een prestatiegarantie. We staan ​​achter onze producten, klanten en ondersteunen onze apparatuur beter dan wie dan ook in de branche.

Voordelen


  • Kostenverlagend door zeer nauwkeurige mixen met minder afval
  • Geen “hete ladingen” of beperkte afstand tot klussen
  • Aparte materiaalopslag op mobiele eenheid zorgt voor een verse mix beton met maximale sterkte bij elke klus
  • Meer tijdbesparend – klussen kunnen on-demand worden gedaan wanneer uw ploeg klaar is voor beton, het is niet nodig om terug te gaan naar de fabriek om toepassingen of mengsels tussen klussen te wisselen
  • Produceer elke keer consequent de exacte mix

 

Bekijk volledige brochure

MEER INFORMATIE OVER DE 
CEMENTECH M-SERIE?

Wij bieden producten en oplossingen die volledig aansluiten aan uw wensen. Neem contact met ons op en wij helpen u graag. 

Neem contact op