Overmat

mortelmengmachines

Overmat is een belangrijke partner voor wie op zoek is naar geavanceerde oplossingen voor de productie van zelfnivellerende dekvloeren voor de bouwsector.

Met de machines van Overmat kunt u efficiënter werken met meer rendement. Met deze machines bespaart u tijd en kosten, en werkt u ook in moeilijke omstandigheden snel en eenvoudig, terwijl u de werkomgeving toch georganiseerd en schoon kan houden.

Overmat doet veel onderzoek en ontwikkeling om de processen in de bouwsector te verbeteren. De moderne systemen maken een nauwkeurige, efficiënte, en snelle productie mogelijk van een verscheidenheid aan materialen die nodig zijn op bouwplaatsen.

Overmat is een van de grootste producenten van dit soort machine’s ter wereld, en onderdeel van de Noord Italiaanse Ormet groep producent van o.a. Jekko bouwkranen voor afbouw.

Indien u kiest voor een machine van Overmat transformeert u uw bedrijf van kleinschalige, arbeidsintensieve werkzaamheden naar een hoogtechnologische en professionele aanpak in constructiewerken.

Mix Master International is de officiële Nederlandse dealer van Overmat. 

VOordelen overmat

 • Geen verspilling
  Perfect gedoseerd en alles wat niet nodig is, blijft in de machine, klaar voor gebruik bij de volgende klus. 
 • Non-stop werking
  Ongeacht de weersomstandigheden, het werk kan altijd doorgaan. Dit omdat de materialen altijd tegen de natuur elementen zijn beschermd.
 • Minder arbeidsintensief
  Mengen en pompen vindt continu en automatisch plaats. Het hele proces kan van een  afstand kan worden beheerd met radiografische afstandsbediening.
 • Snelheid en compact
  De apparatuur kan in één dag op meerdere locaties worden ingezet, omdat ze in de helft van de tijd kan worden opgesteld t.o.v. andere werkwijzen
 • Voldoende voorraad
  In speciale compartimenten van het voertuig kunnen bulkmaterialen opgeslagen worden. 

Overmat series

T SERIE

overmat-serie-t.jpg

Automatische mixers voor traditionele dekvloeren en droge voor gemengde dekvloeren.

MEER INFO SERIE T

A SERIE 

overmat-serie-a-eps.jpg

Automatische mixers voor lichtgewicht ondervloeren en voorgemengde vloeibare dekvloeren.

MEER INFO SERIE A

ALS SERIE 

overmat-serie-als.jpg

Automatische mixers voor zelfnivellerende dekvloeren op anhydriet- of cementbasis.

MEER INFO SERIE ALS

MEER INFORMATIE OVER ONZE PRODUCTEN?

Kiezen voor Overmat betekent dat u vertrouwt op een team van professionals die praktische, efficiënte en betrouwbare oplossingen voorstellen die leiden tot groei, aanzienlijke besparingen in tijd en geld en een hogere kwaliteit van uw werk.
Onze verkoopadviseur kan u de meest geschikte oplossing voor uw operationele vereisten voorstellen.

Neem contact op